Jelen ÁSZF tartalmazza a Túrafüggő Sportszervező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Túrafüggő) weboldalainak, használati feltételeit, melyek teljes körű elérése regisztrációhoz kötött. A kezelt adatokról és azok felhasználásáról Adatkezelési Szabályzatunk ad bővebb tájékoztatást.

A weboldal címe: www.turafuggo.hu

A weboldal üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:
Az általános szerződési feltételek elfogadása

A regisztráció és a használat során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Túrafüggő szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit. Az oldal használatával a felhasználó, mint ráutaló magatartással elfogadja az ÁSZF feltételeit. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Túrafüggő és felhasználója között. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Túrafüggő szolgáltatásait. Nem regisztrálhat, nem veheti igénybe a szolgáltatásokat és nem küldhet megrendelést sem.

A Túrázók regisztrációjukat követően a Túrafüggő szolgáltatásainak tárházát vehetik igénybe. Bejelentkezés után rögzíthetik teljesített túráikat, értékelhetnek és megoszthatják személyes tapasztalataikat. Az így keletkezett túranaplót rendszerünk tárolja, s összegezve a felhasználók elé tárja.

A turafuggo.hu fizetős szolgáltatást is nyújt. A teljesített túrakilométerek és bebarangolt tájegységek gyűjtésével háromfokozatú éremszerző mozgalmat működtet. Legkésőbb minden év decemberében megnyitja éremigénylő felületét, melyen a túrázók a teljesítményük függvényében a Túrázók normál és/vagy támogató érmet/érmeket vásárolhatnak. Ezek átvételére személyes lehetőséget teljesítménytúránkon, vagy postai/csomagszállító cég általi kiszállítást biztosítunk ellenérték fejében. Írásban jelezve megbízott is átveheti az érmet.

A Túrafüggő teljesítménytúrát is szervez minden év februárjában, melyre kötelező online jelentkezést határoz meg oldalán.

Az adásvételi szerződés létrejötte:

Megrendelés esetén a vásárló (felhasználó) elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Túrafüggő elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Túrafüggőre történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

Árak

A Túrafüggőn közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek tartalmazzák a termékek árát, de a házhozszállítás költségeit nem.

Kiszállítás, személyes átvétel

A szállítási határidőkről külön bejegyzést teszünk közzé az adott évre vonatkozó éremigénylést illetően. A termékek kiszállítását a Túrafüggő külső szolgáltatóval végzi (pl.: Posta, Webox, GLS, DHL, stb.). A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.

Lehetséges fizetési módok

Banki átutalás (előre utalás. A magas költségek végett semmilyen pénztári (kész)pénzbefizetést nem fogadunk el, azokat támogatásként fogjuk fel. Ezer forint (1.000 Ft.) alatti összeget vissza nem utalunk, a magasabb összegre 40 százalék kezelési költséget számítunk fel.

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

Termékeinkre a gyártó által cseregaranciát vállalunk sérülés, gyártási hiba esetén. A szállítás során jelentkező sérülésekre, esetleges eltűnésre garanciát nem vállalunk. Szállítónk a Magyar Posta Zrt., mely közreműködésével ajánlott vagy értéklevélként adjuk fel küldeményeinket. A személyes átvétel a Túrafüggő Érem(l)eső Teljesítménytúrán lehetséges.